Vores hverdag i overbygningen

Vores hverdag starter mellem kl. 8:00 og 8:30. I løbet af dagen har vi timer af enten en hel eller halvanden times længde. Det giver mulighed for at fordybe sig i en opgave og lave andre slags aktiviteter f.eks:

I afdelingsugerne arbejder vi på tværs af klasserne og man får mulighed for at lære de andre bedre at kende.

Vi har delehold i musik og science - på den måde kan vi alle få mulighed for at spille, og så er der plads til at fys/kemi forsøgene bliver mere spændende.

Vi har to lange frikvarterer. Her hygger vi os i klasselokalerne eller udenfor, spiller bordfodbold på fællesarealet, spiller musik i musiklokalerne, spiller basketball udenfor, fodbold indenfor eller går en tur til købmanden nede for enden af vejen.

Efter skole er der nogle af os, der går i Åben Skole, hvor der er ekstra musikundervisning.

The OB-server

Overbygningens månedlige nyhedsbrev

Den månedlige OB-server evaluerer og informerer om aktiviteter i afdelingen. Nyhedsbrevene distribueres via intranettet.

Ledige pladser i OB

Kontakt kontoret for oplysninger om ventelister til Overbygningens klassetrin.

Link til ventelistenotering samt vejledning om indmeldelse kan hentes på siden med Nyttig information.